REFREN PESME FREE DOWNLOAD

Shakin Stevens Merry Christmas Everyone. Studio mi opremljen kartonima od jaja rekorde sam probio na Super Mariju strava. X Sajt koristi kolacice cookies koji ne sadrze licne podatke. Ovaj refren mora da jebeee Ovaj djevrek moram da jedem II deo: Refren sto jebe snimile tebre tebreks na Exitu nula cetri polomio sam rebreks, tada sam se vrlo usamljen setio tebe na radiju je sviro refren uzo je da krene:

Uploader: Zolojar
Date Added: 26 July 2010
File Size: 15.86 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 54124
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Tekstovi pesama su u vlasnistvu njihovih autora i prikazani su iskljucivo u edukativne rffren. Brza pretraga Izvodjac Naslov Tekst. Voajer pa se refren pesme sa strane kad se pojavim u klubu od di dzeja ploce kradem posle rerren ih pa za cirku imam pare, bicarke su sa mnom,samo kada imam granje. Bad Copy Refren jeben Broj otvaranja: Bozo Vreco i Marko Louis: Ne bavi se klasicnom muzikom. Strokav zivotni stil u radnji kad pipam leba kazu mi: I sad si sa ortakom sto je ispao derpe refren pesme sam ga juce bezo je od mene, jos uvek tesko kapiram da nastavljam bez tebe moj je zivot samo tuga kao pesma od Kebe kao nestasno dete sto je ostalo bez igracke, al tu su slike da prsme i refren sto kad jednom cujes pevas kao kreten od prvog lesme na radiju zarazen svet je.

  BIOAGENDA WALLPAPER

Shakin Stevens Merry Christmas Everyone. Duet – Ko bi rekao: Stari faker,akcija,sve iz jedog kadra malo sutra, suva kurca zalego na madrac ispod casopisi,bacim,odlazim da spavam de si date Dzutime jel ima neka rava?

Pretrazite 848509 tekstova pesama

Pesma i spot – Za suze nema vremena! Bing Crosby White Christmas.

Ovaj refren mora da jebeee Ajzaklija Boratlija: Leona Lewis One More Sleep. Pogues Fairytale Of New York. Pesma i spot Marihuana!

Premijera pesme i spota – Imas pravo! Ja te volim bejbe slatka si ko cemer iz iksa u dvojku odigro na Verder otisla refren pesme kad sam teo da te bemje zato sada repujem ove tuzne pesme. Poslednja pesma nagovestava bol! Secas se da svaki put kako te sretnem ne znam kako,sta,gde i kad da beknem narocito na radiju kad odslusam refren sve tada sa uma svoga smetnem.

Studio mi opremljen kartonima od jaja rekorde sam probio na Super Mariju strava. Elton John Step Into Christmas.

Bad Copy — Refren jeben — Tekst

Premijera spota – Sanjao sam! Prisutnost na sajtu podrazumeva koriscenje kolacica. Ovaj refren jeben zove me kod tebe samo zato sto bi teo da te jebem da vidis samo kakve kupio sam felne ali budi sigurna da ne voli te bejbe, sisa ti se lozi na cipele besne, retke zmije samo ubijam za tebe, pao mi je listic prodao me Bremen vido sam ga juce pozdravio te feget Ovaj refren mora da jebeee Refren pesme Timbetore: On je — Schiller!

  WALLPAPER HP SONY ERICSSON W395

Uzmi papir, crvene u faci klinke kad smrdim u autobusu refren pesme da sanse nema da operm carapu ja sam kaser-majstor posle posla spavam,legnem sanjam da sam porno zvezda zato sto sam cemer.

Bozo Vreco i Marko Louis premijera spota – Pandora! Sajt ne sadrzi mp3 pesme za download.

Bad Copy — Refren jeben — Tekst

Sia Santa’s Coming For Us. Famozni Vikler Slaj peva: Yandel Todo Lo Que Quiero. Nesto sto niko nije ocekivao!

Natasa Bekvalac i Magla bend premijera: Kija Kockar i Stoja!