GAGAK ITACHI WALLPAPERS

gagak itachi

Shippuden ke-6, Road to Ninja , yang mana dia mengetuai Akatsuki di dunia selari untuk membantu Naruto. Dengan berbuat demikian, Orochimaru ditarik keluar dari badan Sasuke, dan Itachi memeteraikan nya dengan beliau Susanoo sebelum akhirnya mati akibat penyakitnya. Dia mendapati sejak “pertempuran minda”, walaupun selepas kematian Itachi, Sasuke berubah fikirannya mengenai Itachi apabila beliau mendapat tahu mengenai masa lalu. Dicapai 19 Mac Selepas pertempuran yang panjang, Itachi ditekan untuk menggunakan Izanami untuk memerangkap Kabuto dalam gelung masa kekal di dalam minda Kabuto untuk memilikinya supaya boleh memecahkan jutsu Kabuto. Dia juga menjangkakan kesan pendedahan Itachi yang lalu pada jalan cerita masa depan Naruto.

Name: Gajin
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Lama kelamaan, Itachi mula menjauhkan dirinya daripada kaumnya, kerana ada sesetengah percaya dia membunuh rakan yang terbaik Shisui Uchiha untuk mendapatkan Mangekyo Sharingan. Chibi Itachi Key Chain”.

Itachi Uchiha

Dicapai 7 April Itachi ialah abang kepada Sasuke Uchiha dan bertanggungjawab atas pembunuhan kesemua ahli puaknya, kecuali Sasuke. Laman ini diubah buat kali terakhir pada Akhirnya, sebagai balasan kepada janji Danzo untuk menyelamatkan adiknya, Itachi membunuh seluruh puak itu, kecuali Sasuke.

Pada waktu inilah Itachi bertemu Orochimaru dan memainkan peranan dalam pembelotan lelaki itu apabila Itachi mempertahankan dirinya daripada cubaan Orochimaru untuk mengambil tubuhnya. Shippuden ke-6, Road to Ninjayang mana dia mengetuai Akatsuki di dunia selari untuk membantu Naruto. Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.

  WALLPAPER BLOBEYE

280 Itachi Uchiha Wallpapers

The Last of the Clan! Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Gafak dianggap sebagai antagonis untuk sepanjang jalan cerita, dia kemudiannya itacyi melakukan pembunuhan puak beliau untuk mengelakkan rampasan kuasa yang akan menyebabkan peperangan dan dia telah bertindak untuk kepentingan terbaik Konoha dan Sasuke sepanjang keseluruhan siri ini.

Itachi membesar sebagai anak ajaib daripada puak Uchiha, mewujudkan peristiwa penting untuk Sasuke dan masa depan kehidupan Uchiha. Itachi Uchiha oleh Masashi Kishimoto. Dicapai 19 Mac Kemunculannya sebagai antagonis sangat dikagumi oleh penulis novel, walaupun ramai yang mengatakan kemunculan pertamanya tidak seberapa menarik.

Ruang nama Rencana Perbincangan. Naruto Watak-watak Naruto Watak komik yang diperkenalkan pada tahun Watak fiksyen yang boleh menduplikasi dirinya Irachi fiksyen Jepun dalam anime dan manga Pembunuh fiksyen Pembunuh fiksyen gaga, Ninja fiksyen Mayat hidup fiksyen Ejen dan perisik rahsia fiksyen Watak anime dan manga Watak lelaki dalam anime dan manga. Dalam seksyen Shelf Life daripada Anime News Network ANN Bamboo Dong mengulas bahawa Itachi merupakan salah satu watak kegemaran mereka daripada siri ini, menyatakan latar belakang dan pengenalan nya sebagai bahagian-bahagian yang terbaik daripada siri.

Tidak lama selepas itu, niat melindungi kampung dari bayangan, Itachi menyertai Akatsuki untuk memastikan mereka tidak menyerang Konoha. Diarkibkan daripada asal pada 15 Mac Dicapai 28 April Naruto Gekitou Ninja Taisen! Sebelum perjuangannya dengan Sasuke, Itachi bertemu dengan Naruto dan, selepas mempersoalkan niat untuk gavak Sasuke, memastikan keselamatan belia dengan gagak bersama Sharingan Shisui Uchiha sebagai serangan balas terhadap Sasuke jika dia mendapat Eternal Mangekyo Sharingan Itachi dan cubaan untuk menyerang Konoha.

  VANJARI NAME WALLPAPER

Uchiha Itachi – NARUTO – Zerochan Anime Image Board

The Complete Fighter Profile”. Dia memuji perjuangannya pertama dalam siri ini kerana sangat menghiburkan, sangat sesuai untuk “membangkitkan selera pembaca” bagi pergaduhan masa depan antara ninja Konoha dan Akatsuki. Dalam projek lain Wikimedia Commons. Watak Itachi terkenal dalam kalangan pembaca manga Naruto [6] dan diterima sepenuhnya oleh pengkritik. Dia juga menjangkakan kesan pendedahan Itachi yang lalu pada jalan cerita masa depan Naruto.

Beliau menjadi watak undangan sebentar dalam salah satu animasi video asal dan watak yang boleh dimainkan di hampir semua permainan video Narutotermasuk siri Clash of Ninja dan siri Ultimate Ninja. Dia mendapati sejak “pertempuran minda”, walaupun selepas kematian Itachi, Sasuke berubah fikirannya vagak Itachi apabila beliau mendapat tahu mengenai masa lalu. Dicapai 4 Mac Diambil daripada ” https: Itachi memastikan Danzo tidak melanggar janjinya dengan mengancam untuk mendedahkan kebenaran kejadian itu jika dia pernah membahayakan Sasuke.

D3 Publisher dan Tomy.